O nama

Početna / O namaCOLOS BASRAK


   Firma Colos Basrak d.o.o je generalni zastupnik firme Tormax AG sa sedištem u Beogradu . Od 1995 god. Firma Colos se bavila distribucijom okova za spoljnu građevinsku stolariju, a od 2004 god. je počela sa proizvodnjom i ugradnjom senzorskih automatskih vrata. Protekle godine donele su nam potrebno znanje i iskustvo i danas smo jedan od najznačajnih proizvođača automatskih vrata na teritoriji Srbije i Crne Gore. Svaki objekat koji smo opremili našim proizvodima sa ponosom smatramo svojim. Ugradnjom TORMAX-ovih automatskih sistema za ulaz nesumljivo aktivno doprinosimo modernizaciji kao i povećanju kvaliteta novoizgrađenih objekata u Srbiji. Davne 1951 god. Tormax je proizveo prva vrata u Evropi i do danas je jedan od svetski vodećih proizvođača u toj oblasti. Imamo potrebu da naglasimo da je zemlja porekla kompletne elektronike Švajcarska, kao i rezervni delovi koji se koriste pri servisiranju vrata.
Svesni smo da uspešna realizacija automatskih vrata direktno zavisi od načina na koji se obavlja održavanje ugrađenih vrata i zbog toga Firma Colos Basrak d.o.o. ima organizovan Profi –servisni centar čiji zadatak je upravo aktivno održavanje već ugrađenih vrata.
Na automatska vrata dajemo garanciju od 2 godine uz redovne kontrolne servise na svakih 12 meseci. Moguće intervencije na teritoriji Beograda i okoline izvršavamo u roku od nekoliko sati a u unutrašnjosti u roku od 24 h.

Prednosti nasih senzorskih vrata u odnosu na konkurenciju :
• Tormax Slidedoor Win Drive 2201 nudi više od uobičajenog pogona. U dizajn nisu uklopljeni samo estetski momenti nego i ambicije montažera i servisnih tehničara (Plug & Play) – najjednostavnija montaža i stavljanje u pogon, system 1x1x1 ; 1 čovek, 1 dan. 1 set alata.
• Samo 100 mm građevinske visine pogona omogućuje arhitektonski zahtevna rešenja i uklapanja u moderne strukturalne fasade.
• Snaga pogona koja podleže podešavanju.
• Dijagnoza grešaka na upravljačkom panelu i direktno na upravljačkom sistemu.
• Funkcija otvaranja u slučaju opasnosti i zatvaranja.
• Tormax digitalni upravljački panel sa 5 operativnih modusa.
• Otvaranje i zatvaranje vrata u slučaju nestanka električne energije putem baterije (rad od 10 - 90 minuta).
• Manuelni pogon za radove servisiranja i čišcenja bez isključenja iz napajanja i ponovni rad bez resetovanja, samo na pritisak dugmeta).
• Prebacivanje na zimski režim rada jednostavnim pritiskom na dugme.

Firma “COLOS BASRAK” se ponaša kao partner i odgovoran privrednik koji kroz čitav ciklus upotrebe sistema automatskih vrata čini sve ne bi li osigurao njihov kontinuirani rad bez smetnji. Nakon prodaje i ugradnje nastupa naša dobra organizacija koja pruža brži, efikasan i kvalitetan servis i održavanje.
Na automatska vrata dajemo garanciju od 24 meseca uz redovne kontrolne servise na svakih 12 meseci. Moguće intervencije na teritoriji Beograda i okoline izvršavamo u roku od nekoliko sati a u unutrašnjosti Srbije u roku od 24 sata.
Nakon isteka garancije ostavljamo mogucnost sastavljanja ugovora o održavanju gde uz minimalnu godišnju nadoknadu vršimo iste radnje kao i u garantnom roku ili ostavljamo mogućnost reagovanja po pozivu gde se intervencija naplaćuje po pravilniku i zakonskim normama.

Profesionalni tim


U jednom uigranom timu obuhvaćeni su svi neophodni procesi automatizacije koja je vama potrebna!

Idealna i kompletna rešenja

Automatizacija prolaza je samo po sebi fascinatno rešenje ali mi ćemo vas dodatno fascinirati!

Kvalitet posla


Kvalitet izrade automatskih vrata uslovila je postojanost velike ideje automatizacije!

Kvalitetan servis


Nepostoje prepreke za naš stručni servisni tim!

Image

Zašto izabrati naša vrata

Više od 15 godina iskustva u automatizaciji prolaza

Mnogobrojna iskustva i različiti izazovi u svim sferama svakodnevnog života dovelo nas je do visokog nivoa poznavanja automatizacije prolaza i potrebe klijenata

Stručnost

Naši stručnjaci uvek pronalaze idealna rešenja.Cilj je stvoriti trajne vrednosti,osigurati dugoročni kvalitet kao i pružiti sigurnost klijentu.

Moderan dizajn

Proizvodimo mehanizme za vrata po meri.Automatska vrata pod nagibom.Vrata visoka 10 metara.Vrata u potpunosti od stakla.Vrata bez ikakvog okvira.

Ekonomično i ekološko rešenje

Automatizacija predstavlja veliki iskorak u smeru uštede kako električne tako i toplotne energije!