Početna stranica  
  O nama  
  Proizvodi  
  Reference  
  Vesti  
  Servis  
  Organizacija  
   
   
   
  Kontakt  
  Gde se nalazimo  
  Pišite nam  
   
   
O nama  
 

Firma Colos Basrak d.o.o je generalni zastupnik firme Tormax AG sa sedištem u Beogradu . Od 1995 god. Fa. Colos se bavila distribucijom okova za spoljnu građevinsku stolariju, a od 2004 god. je počela sa proizvodnjom i ugradnjom senzorskih automatskih vrata. Protekle godine donele su nam potrebno znanje i iskustvo i danas smo jedan od najznačajnih proizvođača automatskih vrata na teritoriji Srbije i Crne Gore. Svaki objekat koji smo opremili našim prizvodima sa ponosom smatramo svojim. Ugradnjom TORMAX-ovih automatskih sistema za ulaz nesumljivo aktivno doprinosimo modernizaciji kao i povećanju kvaliteta novoizgrađenih objekata u Srbiji. Davne 1951 god. Tormax je proizveo prva vrata u Evropi i do danas je jedan od svetski vodećih proizvođača u toj oblasti. Imamo potrebu da naglasimo da je zemlja porekla kompletne elektronike Švajcarska, kao i rezervni delovi koji se koriste pri servisiranju vrata.
Svesni smo da uspesna realizacija automatskih vrata direktno zavisi od načina na koji se obavlja održavanje ugrađenih vrata i zbog toga Firma Colos Basrak d.o.o. ima organizovan Profi –servisni centar čiji zadatak je upravo aktivno održavanje već ugrađenih vrata.
Na automatska vrata dajemo garanciju od 2 godine uz redovne kontrolne servise na svakih 12 meseci. Moguće intervencije na teritoriji Beograda i okoline izvršavamo u roku od nekoliko sati a u unutrašnjosti u roku od 24 h.

Prednosti nasih senzorskih vrata u odnosu na konkurenciju :

•  Tormax Slidedoor Win Drive 2201 nudi više od uobičajenog pogona. U dizajn nisu uklopljeni samo estetski momenti nego i ambicije montažera i servisnih tehničara (Plug & Play) – najjednostavnija montaža i stavljanje u pogon, system 1x1x1 ; 1 čovek, 1 dan. 1 set alata.
•  Samo 100 mm građevinske visine pogona omogućuje arhitektonski zahtevna rešenja i uklapanja u moderne strukturalne fasade.
•  Snaga pogona koja podleže podešavanju.
•  Dijagnoza grešaka na upravljačkom panelu i direktno na upravljačkom sistemu.
•  Funkcija otvaranja u slučaju opasnosti i zatvaranja.
•  Tormax digitalni upravljački panel sa 5 operativnih modusa.
•  Otvaranje i zatvaranje vrata u slučaju nestanka električne energije putem baterije (rad od 10 - 90 minuta).
•  Manuelni pogon za radove servisiranja i čišcenja bez isključenja iz napajanja i ponovni rad bez resetovanja, samo na pritisak dugmeta).
•  Prebacivanje na zimski režim rada jednostavnim pritiskom na dugme.

 

   
Otvara vrata ovog sveta!  
 
  11070 Novi Beograd, Surčinski put 9n
Telefon: 011/2269-059; Fax: 011/2296-064